header-image

Energiuppladdad efter en härlig vistelse på Mallorca 26 september 2016

Hej på er!

Jag är just hemkommen från en vistelse på ”mitt” älskade Mallorca. Jag känner mig pigg som en mört och full av energi och inspiration. Syftet med resan var att hämta just energi och ladda batterierna inför en intensiv höst. Mitt resesällskap var min kära svägerska som liksom jag behövde återhämtning.

Som så många andra gånger så valde jag att bo i den lilla orten Can Pastilla som jag tycker är perfekt när man bara ska vara på ön en kortare tid. Can Pastills ligger mellan Palma och flygplatsen och det tar mindre än 10 minuter att ta sig dit med taxi (priset för taxi är ca 15 Euro). Vi valde ett enkelt med fräscht hotell med namnet Mira Flores, för att istället prioritera god mat och shopping.

Bussen in till Palma stannar i stort sett utanför hotellet. Resan dit tar ca 25 minuter. Shoppingen i Palma är verkligen något extra. Här finns kedjor och lyxiga små butiker. Gillar du skor så är det ett paradis. Vädret så här i slutet av september kan naturligtvis skifta men oftast är det väldigt varmt och skönt.

Vad som också är positivt med Mallorca är att det fortfarande är hyfsat billigt. En finare middag med dryck ligger på ca 30 euro per person. En öl eller ett glas Cava på på ca 3.50 euro.

Det som gör att jag gillar Mallorca så mycket är att det finns något för alla, oavsett om du är småbarnsfamilj, singel eller par. Så för dig som ännu inte besökt denna ö så vill jag bara säga, du har något att se fram emot.

Vardagen hinner snabbt ikapp och en intensiv höst väntar nu. Men lite då och då plockar jag fram mina minnen från denna sköna tripp och ser redan fram emot att få komma tillbaka.

 

img_3844 img_3845

img_3865

img_3856img_3730

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *