header-image

Bloggpremiär 1 juli 2016

IMG_0969Hej Carolina heter jag och är ny här på Lyx, egentligen så är jag ny på att blogga överhuvudtaget. Av någon anledning så kände jag länge att det här med att blogga inte var min grej, men efter att ha fått frågan åtskilliga gånger från kunder så har jag ändrat mig. För 6 år sedan tog jag ett viktigt beslut, jag bestämde mig för att lämna tryggheten som anställd och starta eget. Och man kan väl säga att jag sedan den dagen aldrig känt av någon som helst söndagsångest. Jag hade efter en andra mammaledighet börjat fundera på vad jag tyckte var roligt och vad jag ansåg mig bra på.  Mina tidigare tjänster på marknadsavdelningar i större bolag hade gett mig mycket men hur kul tyckte jag att det var? Det roligaste jag visste handlade om mode och om att klä andra, men kunde man göra ett jobb av det? Jag testade, och för att göra en lång historia kortare, ja det kan man, det kallas för personal shopping. Idag är mitt företag Private Shopper väletablerat. Vi samarbetar med Stockholms största köpcentrar och utöver personal shopping så jobbar vi med PR och event. Så tillbaka till vad jag gör här. Efter att ha fått frågan från kunder om man kan hitta mina tips på någon blogg tog jag äntligen beslutet att börja blogga. Så här är jag nu. Carolina, entreprenör från Värmland ursprungligen och ny bloggare på Lyx. Jag hoppas att ni ska se ett värde i vad jag skriver och till och med bli lite underhållna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *